Workshop sieraden maken

Workshop Sieraden Maken | BeadsByNanny

Maak je eigen sieraden!

Ben je enthousiast geworden van de sieraden op mijn site en lijkt het je leuk om samen met wat vriendinnen je eigen sieraden te ontwerpen en te maken? Bij BeadsByNanny ben je van harte welkom! De workshop sieraden maken wordt gegeven in Groningen.

Heb je zin om met een groep vriendinnen iets leuks te doen? Wil je je verjaardag op een originele manier vieren? Of heb je gewoon zin om een middag of avond creatief bezig te zijn? Kom dan gezellig bij Nanny een workshop sieraden maken volgen!

Hoe werkt het?

Heb je een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen, dan kun je opgeven voor de workshop sieraden maken.

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven aan de Alexanderstraat 23 te Groningen.

Welke materialen kunnen er gebruikt worden?

Ik heb heel veel mooie materialen in veel verschillende kleuren o.a.: parels, hout, stenen, bedeltjes, kralen en hangers. Ook heb ik veel variatie in materialen voor de afwerking van het sieraad. Denk hierbij aan: draad, lint, leer, elastiek en verschillende sluitingen. Door het brede assortiment kan het sieraad helemaal naar jouw smaak worden gemaakt. Kies voor trendy, klassiek, uitbundig of ingetogen. Uiteraard zijn er ook voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. En mocht je er even niet uitkomen, dan help ik je. Ik zorg ervoor dat iedereen na een gezellige workshop met een mooi sieraad naar huis gaat!

Wat kost het?

De kosten voor de workshop zijn: € 25,- p.p.  Dit is inclusief alle materialen voor het maken van een sieraad naar keuze. Naast de workshop zorg ik voor koffie, thee en wat huisgemaakt lekkers.

Hoe geef ik me op?

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar nanny@beadsbynanny.nl of d.m.v. het contactformulier. Geef in je mail het aantal personen door en de datum van voorkeur. Ga er vanuit dat je ongeveer 2,5 tot 3 uur bezig bent met het uitzoeken van de kralen en het maken van je sieraad.

Prijs: € 25,- p.p. inclusief alle materialen, koffie, thee en wat huisgemaakt lekkers!